Drie daagse bruiloft Ibiza

Een prachtige drie daagse bruiloft in Ibiza is toch de droom van elke arrangeur. Vanwege de omvang van het evenement is dit project gerealiseerd in een samenwerking van enkele arrangeurs waaronder Event Flowers.

In deze 3 dagen moesten dan ook 3 totaal verschillende sferen worden gecreëerd, op 3 totaal verschillende locaties.

Dag 1 was een prachtig restaurant op het eiland Formentera waar de vijgen boom op de patio de sfeer had bepaald en waar we dit thema door trokken naar al het bloemwerk. Prachtige rood, blauw en paars en het prachtige gekleurd glaswerk van het bedrijf MOOD gevestigd in Ibiza zorgde voor een heerlijke ontspannen sfeer.

Dag  2 was “de dag” wat begon met een prachtige ceremonie op het strand van Formentera onder een stoer houten prieel behangen met linnen stof en roze en witte bloemen. Waarna de gasten gingen eten aan de overweldigde met bloemen versierde tafels bij een prachtig hotel gevestigd aan het strand. Waarna een knallend feest volgde tot vroeg in de uurtjes

Dag 3 stond het thema health op het programma. Dit thema moesten wij dan ook creëren met de bloemdecoratie in een afgelegen restaurant met prachtig uitzich op het strand van Formentera. Bosjes kruiden decoreerde het plafond en de tafel was overzaait met los gebonden boeketjes in tiental verschillende vaasjes. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Direct persoonlijk contact?